Llibre que inclou 10 arranjaments propis per a tres o quatre gralles i dos timbals de les peces A quién le importa (Alaska), The final countdown (Europe), Vine a la festa - Menja avellanes (Els Pets), Go West (Pet shop boys), Ai se eu te pego - waka waka (M.Teló-Shakira), Todos los días sale el sol (Bongo botrako), Summercat (L.Lindsquist), La Farola (M. del Roig), I will survive (F.Perren) i Viva la vida (Coldplay).

Recull de 13 músiques de nova creació i de repertori de concert per a grup de grallers. Música contemporània creada al segle XXI de compositors com ara: Antón Noguera, Xavier Guitó, Conrad Setó, Ivan Joanals, Enric Montsant,Sergi Guasch i arranjaments de peces populars i tradicionals.

Recull de 25 partitures de repertori de carrer per a tres gralles i timbal. Músiques populars i tradicionals adaptades per aquesta formació amb arranjaments del Joan Moliner, Conrad Setó i Pere Olivé.

Aquest llibre presenta arranjaments propis del grup per a tres o quatre gralles i dos timbals del repertori de ball de gralles dels Llorus del negritu. S’inclouen les peces: Samba di Janeiro (Bellini), Bad Romance (Lady Gaga), Mamma Mia ( Abba), YMCA (Village people), Mix dels 90 -1- (Alaska, Mónica Naranjo), Abanivi ( El Chaval de la Peca), Mix dels 90 -2- (Seguridad Social), Mix CAT’18 (Doctor Prats, Txarango, Oques grasses) i Viu ( Roba estesa).