Maqueta promocional que inclou tres dels temes més versoniats pels Llorus del Negritu: The final countdown (Europe), Ni piu ( Paulina Rubio) i la Samba di janeiro.
Gralles: Roser Olivé, Oriol Folgado, Àngel Barrero, Sandra López i Àgata Fortuny
Timbals: Gerard Pouget i Pere Olivé.

Any: 2009
Autoeditat

Treball discogràfic que celebra el vint-i-cinquè aniversari de la Roser Olivé com a grallera. Aquest enregistrament recull el vast repertori per a gralles del compositor Conrad Setó que inclou des d’obres per a gralla sola, duets, trios, i fins a peces per a grups més nombrosos. Un repertori on s’explora un nou llenguatge musical per a la gralla, harmoníes agosarades i cromatismes. Els intèrprets de l’enregistrament van ser els membres del grup So Nat com altres alumnes de la mateixa Roser Olivé

Any: 2007
Edició: Temps Record

Grallers So Nat presenta una proposta de renovació i experimentació del tradicional ball de gralles. Les melodies de sempre són acompanyades d’unes bases musicals contemporànies o backgrounds que defugen la imitació d’instruments coneguts i opten per timbres i percussions de signe virtual.

Gralles : Roser Olivé i Efrem Sebastià. Timbal: Pere Olivé
Arranjaments, piano digital i direcció musical: Conrad Setó
Producció artística, sintetitzadors i programacions: Xavier Plana
Tècnic de so: Jaume Montcusí

Any: 2006
Edició: Temps Record

Llibre-cd que tracta de l'origen i evolució dels castells des de la vessant musical (So Nat), l’anàlisi musicològic (Montserrat Canela) i el fet històric (Josep Bargalló, Anna Riera i Roser Olivé).

Gralles: Roser Olivé, Ricard Molina i Efrem Sebastià. Timbal: Pere Olivé

Any: 2004
Producció: Vesc
Edició: Moixiganga de Tarragona i Temps Record

Treball discogràfic enregistrat l’any 1999 amb una àmplia formació instrumental que inclou músiques d’acompanyament de bestiari del nostre país, com ara: Marxa dels Gegants de Lleida, Nanos de Tarragona, Mulassa de Valls i Marxes processionals d’entre d’altres La instrumentació dels arranjaments compta amb flabiols, sac de gemecs, tarotes, violins, trombó i percussions