El passat 28 de desembre de 2020 vam presentar el segon llibre d'arranjaments propis per a Ball de gralles. Músiques d'ara per al Ball de gralles - 2, Los Lloros del Negritu arriba un any després de la publicació del primer volum, l'any 2019 i segueix la temàtica d'arranjaments per a tres o quatre gralles i dos timbals dels hits del rock català, del pop espanyol i els temes discotequers de revetlla.

L'acte es va celebrar al Mercat Central de Tarragona i va comptar amb la presentació del bateria del Pets, Joan Reig.

                                                                       

El passat 24 d’octubre vam participar dins els actes de la Santa Úrsula vallenca amb el concert xerrada: La Música dels Castells al llarg de la història. L’espectacle, que va comptar amb les sàvies aportacions del reconegut luthier Xavier Orriols, il·lustra tot un patrimoni musical fruit del darrer segle i mig.  i que abasta des dels antecedents castellers com el ball de valencians i la moixiganga fins als diferents tocs de castells.

El passat mes de febrer d'aquest 2020, les gralles del So Nat van sonar al ball de Carnaval de la meca de la música folk a Catalunya, el Festival Internacional Tradicionàrius, que enguany ha celebrat la seva trenta-tresena edició.

Aquella nit, la festa va ser exclusivament amb gralles. Durant la primera part va actuar So Nat, interpretant el repertori de ball més mogut de Los Llorus del Negritu i, la segona part, va anar a càrrec dels grallers Els Quatrevents.

El passat 20 de setembre del 2019 i dins els actes de la Santa Tecla tarragonina es va dur a terme la presentació de la darrera publicació de partitures del grup. En aquest cas, es tracta d’un bon grapat d’arranjaments propis de músiques de les pistes de ball des dels anys 80 fins a l’actualitat, passant pel pop, l’ska, el rock català i la fusió.